Waxing behandelingen

Moï Beauty specialiseert zich in verantwoorde en professionele waxing behandelingen met hoogwaardige producten zoals Lycon Waxing. Ons team is professioneel opgeleid tot de huidige standaard op het gebied van professionele beauty behandelingen.

Brazilian wax

De Brazilian Wax is dé specialiteit van Moï Beauty. Er is niks vervelender dan jeuk, eindeloos scheren en geïrriteerde huid met stoppels. Met 12 jaar aan ervaring en deskundigheid ben je bij ons aan het juiste adres voor de ultieme Full Brazilian wax ervaring. Ook na de behandeling geven we je advies over hoe jij je huid kan verzorgen.

Waarom waxen?

De meest populairste waxbehandeling is bij uitstek de Brazilian wax! Hierbij wordt de gehele schaamstreek ontdaan van je ongewenste haar, inclusief de bilnaad. Als je nog nooit eerder hebt gewaxt zal het de eerste keer ongemakkelijk lijken, maar wees gerust bij onze professionals ben je echt in goede handen en zullen ze je geruststellen en de behandeling zo pijnloos mogelijk maken. Een behandeling duurt niet langer dan 30 minuten als je voor het eerst komt en voor je het weet ga je weer verzorgd en glad buiten!

Gezicht waxen

Vooral voor vrouwen kan een klein beetje haar op de bovenlip voor onzekerheid en een onprettig gevoel leiden. Bij Moï Beauty kan je nu je bovenlip laten waxen, waardoor je nog langer kun genieten van een mooi en glad gezicht. Als je dat wil, kies dan voor deze behandeling.

Lichaam waxen

Wanneer jij je benen of je armen wilt laten waxen is Moï Beauty de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw benen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Voor professionele waxing behandelingen ga je naar Moï Beauty in Groningen. Wij zijn pas gelukkig, als jij met prachtige gladde benen of gladde armen stralend naar huis gaat.  Daarom streven we altijd en alleen naar het beste resultaat voor onze klanten. Daar nemen we alle tijd voor, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

Moï Beauty werkt met

Lycon Precision Waxing
Lycon voor de ultieme Brazilian waxen en gezicht. De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.
Refectocil
Dyotics Brow Henna is gemaakt van de beste henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid. Tot wel 14 dagen. Zodat je extra lang van jouw prachtige brows kunnen genieten.
Dyotics
Één blik zegt meer dan duizend woorden. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht en geeft je een mooie uitdrukking! Met de populaire wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van de wenkbrauwen en wimpers.
White Smile Factory
Wij zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden en kunnen je daarom ook altijd resultaat garanderen. Wat onze werkwijze extra uniek maakt? We bleken uiteraard alleen met onze unieke White Smile Factory Non-peroxide bleek gel. Hiermee hebben we een unieke formule, uit natuurlijke ingrediënten, waarbij het bleken van je tanden niet schadelijk is.

Lashes & Brows

Laser Ontharen

Brazilian Waxing

Tanden Bleken

Pedicure & Manicure

  • Verantwoord Moi Beauty streeft naar een verantwoorde en efficiënte manier om op een natuurlijke wijze beauty behandelingen uit te voeren.
  • Professioneel Ons getrainde personeel werkt uitsluitend met de beste producten om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​
  • Service Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.
Chat openen
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Boek via WhatsApp