Tandenbleek behandelingen

Tanden bleken in Groningen voor een stralend wit gebit! Plan direct een afspraak in. Onze specialisten staan voor je klaar. Je tanden diverse tinten witter door veilig en professioneel tanden bleken. Zowel thuis als in de salon. 

Voor veel mensen is het gebit een belangrijk onderdeel van hun uitstraling. Dit vormt ook de reden dat mensen graag met een stralend gebit door het leven willen. Het gebit wordt echter dagelijks geconfronteerd met het ons leefpatroon (eten, drinken en roken). Hierdoor ontstaat bij veel mensen verkleuring van de tanden.

Tanden bleken

De verkleuring van de tanden kan schaamte oproepen bij mensen. Steeds meer mensen besluiten om hun tanden te laten bleken. Moï Beauty heeft de expertise in huis om je tanden op een snelle, effectieve en duurzame manier te bleken.

Voorafgaand aan de behandeling analyseren we uitgebreid je gebit. Wanneer je tanden geschikt zijn voor de behandeling, reinigen we eerst het gebit. Zo bereiken we het optimale effect van het bleekproces. Vervolgens begint de bleekbehandeling. Voordat we de bleekgel aanbrengen, schermen we je tandvlees af. Daarna brengen we de bleekgel aan en worden uw tanden gedurende aantal minuten bestraald met een lamp. Vervolgens verwijderen we de bleekgel. Dit proces herhalen we twee of drie keer, totdat het gewenste resultaat is behaald.

Voor een prachtig resultaat laat je je tanden bleken in Groningen bij Moï Beauty!

Over de Behandeling

We starten de behandeling door met jouw samen de kleur van jou tanden te bepalen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw gebit. Daarna neem je plaats in een van onze  comfortabel massage stoelen. Onze producten zijn met onze zorg en kennis  samen gesteld me de unieke White Smile Factory formule.

Allereerst zal de 100% veilige NON-peroxide bleekgel op je tanden worden aangebracht. Vervolgens wordt er een LED-bleeklamp op je gebit gericht en zal het 20 minuten per sessie inwerken. Wil je extra  De gel wordt toegepast met de bleeklamp. Warmte en licht zorgt voor de oxidatie. Het warmte-effect van de lampen zijn voorzien van warmte filter waardoor dit 100% veilig is. Wil je betere resultaten? Kies de opties voor en na polijsten voor het beste resultaat. 

Na de behandeling zal onze specialist de tint van jouw tanden opnieuw meten en de resultaat samen met jou bespreken. Aan de hand van deze meting wordt het resultaat van je tanden samen bepaald. Wij zorgen dat je met een frisse en schitterende glimlach naar huis gaat.

Het resultaat kan tot 6 maanden zichtbaar blijven, maar je voeding patroon en de verzorging van je tanden heeft invloed op het verminderen van het resultaat. Daarom raden wij je aan om elke 2 maanden een bijhoud behandeling te nemen om het resultaat met een langere tijd te verlengen.

Moï Beauty werkt met

Lycon Precision Waxing
Lycon voor de ultieme Brazilian waxen en gezicht. De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.
Refectocil
Dyotics Brow Henna is gemaakt van de beste henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid. Tot wel 14 dagen. Zodat je extra lang van jouw prachtige brows kunnen genieten.
Dyotics
Één blik zegt meer dan duizend woorden. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht en geeft je een mooie uitdrukking! Met de populaire wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van de wenkbrauwen en wimpers.
White Smile Factory
Wij zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden en kunnen je daarom ook altijd resultaat garanderen. Wat onze werkwijze extra uniek maakt? We bleken uiteraard alleen met onze unieke White Smile Factory Non-peroxide bleek gel. Hiermee hebben we een unieke formule, uit natuurlijke ingrediënten, waarbij het bleken van je tanden niet schadelijk is.

Lashes & Brows

Laser Ontharen

Brazilian Waxing

Tanden Bleken

Pedicure & Manicure

  • Verantwoord Moi Beauty streeft naar een verantwoorde en efficiënte manier om op een natuurlijke wijze beauty behandelingen uit te voeren.
  • Professioneel Ons getrainde personeel werkt uitsluitend met de beste producten om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​
  • Service Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.
Chat openen
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Boek via WhatsApp