Laser Ontharen

Laat een zone laseren naar keuze!
Laserontharing moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor jou!

Ongeacht je huid- of haartype. Daarom kun je bij Moi al vanaf €75 één zone naar keuze laten laseren door onze laserspecialisten.

Definitief ontharen

Laser ontharen in Groningen bij Moi Beauty. Pak nu ongewenste haargroei aan, veilig, snel en effectief! Bij een verzorgd uiterlijk hoort geen haargroei op ongewenste plekken. Je wil een uiterlijk waarmee je voor de dag kunt komen, dus het is wel zo fijn om verlost te worden van overtollige haargroei op plekken waar je deze liever niet hebt. Laser ontharen is dan een uitstekende oplossing voor vrouwen. Haren op bijvoorbeeld de bovenlip of onder de oksels kunnen permanent verwijderd worden middels verschillende technieken. Moïbeauty biedt definitief ontharen voor vrouwen door vrouwen aan. 

Laserapparaat

Met de Diode ICE laser triple wave worden 3 golflentes gecombineert met de ICE-technologie  voor het mooiste resultaat. Alexandrite 755nm: om licht en dun haar aan te pakken. Vervolgens de diodelaser 808m: de meest effectieve golflengte voor donker haar. Als laatste de ND:YAG laser 1064nm: voor donker en bij donkere huidtypen. Onze laser kan namelijk gebruikt worden op alle huid- en haartypes. Ook blonde haartjes

Werkwijze

Elke huidtype en haartype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Moi  Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op. Als je nog niet welke behandeling het beste bij jou past, boek dan een  consult met gratis 1 oksel laseren om te kijken of dit een behandeling is die bij jou past.

Deze laser behandeling is de ultieme krachtigste laser die alles kan hiermee de krachtigste Diodelaser in zijn soort en behoort tot de Power diode lasers. De lasers zijn ontworpen voor haarreductieTot 90% minder haargroei met de meest comfortabele en veilige laserbehandeling: 

Met de Triple Wave Diode Laser kunnenwe zelfs een zomers gebruinde huid zonder problemen behandelen.

De Ice techniek in het kopstuk zorgt vooreen ijskoude koeling gedurende de behandeling met de Diodelaser. Deze koeling zorgt ervoor dat de haarfollikels nagenoeg pijnloos de krachtige laserstralen kunnen absorberen zonder hier enig ongemak van te ondervinden

Triple Wave bestaat uit de SHR techniek, deze methode zorgt enerzijds voor een vrijwel pijnloze behandeling en anderzijds zorgt het voor een veilige behandeling van je huid. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. De gepatenteerde en innovatieve techniek zorgt voor een zeer krachtige straal die op 3 dieptes in je huid energie naar het haarzakje brengt.  Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren.

Zowel de oppervlakkige als middeldiepeen diep gelegen haren worden aangepakt, waardoor de kans op vernietiging van de haarzakjes groter is dan met een laser die slechts één golflengte bereikt. Het haar komt nu niet meer terug. Onze apparaten beschikken over het FDA-keurmerk 

Voorbereiding behandeling

Zorg dat je op de dag van de behandeling het te behandelen gebied geschoren en schoon is. Scheer het te behandelen gebied het liefst de avond voor de behandeling.

Geef belangrijke informatie over je  gezondheid en/of medicijngebruik altijd door aan jouw behandelaar. Veranderingen in je medicijngebruik kunnen van invloed zijn op je laserbehandeling.

Gebruik geen lotion, crème  of bodylotion  op het te behandelen gebied op de dag van de behandeling. Verwijder je make-up bij een behandeling in het gezicht. Uiteraard kunnen wij ook  voor jou zorgvuldig je make-up verwijderen.

Tot 14 dagen voor de behandeling geengebruik te maken van de zonnebank en/of zelfbruiner in het te behandelen gebied. Ook het langdurig blootstellen aan UV- straling (zonnen) raden we af.

Hoeveel behandelingen nodig

Gemiddeld heb je 8 tot 10 laserbehandelingen nodig, waar steeds 4 tot 6 weken tussen zitten. We behandelen je volgens een op maat gemaakt behandelplan. Iedere huid is anders, dus we passen onze technieken en methode aan op jouw specifieke situatie.Je krijgt bij je consult nog eens een gratis proefbehandeling! 

Start behandelingen voor alle huidtypen

Je zal lekker liggen tijdens de behandeling en krijgt een beschermende bril van ons op.

Alvorens we beginnen met de behandeling reinigen we de huid controleren we het  te behandelgebied op bijzonder heden. Vervolgens  tekenen we, als het nodig,  is de vlakken af waar we gaan laseren. Dit zijn kleine vlakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm zodat we geen plek missen. 

Dan brengen we een speciale, verkoelende gel aan die voor een goede geleiding zal zorgen.

Tijdens het laseren volgen we het op maat gemaakte behandelplan en voeren we de bijbehorende lasertechnieken uit. 

Nazorg

Na de behandeling verwijderen we direct de gel en reinigen en controleren  we jouw huid. Vervolgens brengen we in overleg een verzachtende Aloë vera-gel. Onze specialisten zullen je precies vertellen waar je de komende tijd rekening mee moet houden. Het behandelde gebied mag je zo vaak scheren als jij wilt. Na de behandeling is het belangrijk dat je tot 14 dagen na de laserbehandeling geen gebruik te maken van de zonnebank en/of het behandelde gebied langdurig bloot te stellen aan UV-straling (zonnen. We adviseren je om 48 uur na je laserbehandeling geen gebruik te maken van zwembaden,sauna, de huid te  scrubben of harsen

Direct Boeken

Welke zones kun je
Laseren?

– Het gelaat (Bovenlip, Kin, Bakkebaard, Wangen, Hals)
– Oksels
– Bovenarmen
– Onderarmen
– Bovenbenen
– Onderbenen
– Borst
– Buik
– Bikini – klein
– Bikini – groot
– Billen
– Bilnaad
– Bovenrug
– Onderrug
– Nek

Direct Boeken

Laser Ontharen behandelingen
Klik hier om
te boeken

Lashes & Brows

Meer informatie

Laser Ontharen

Meer informatie

Brazilian Waxing

Meer informatie

Tanden Bleken

Meer informatie

Facials


Meer informatie

Pedicure & Manicure

Meer informatie

  • Verantwoord Moi Beauty streeft naar een verantwoorde en efficiënte manier om op een natuurlijke wijze beauty behandelingen uit te voeren.
  • Professioneel Ons getrainde personeel werkt uitsluitend met de beste producten om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​
  • Service Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.
Chat openen
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Boek via WhatsApp