Laser Ontharen

Definitief laser ontharen in Groningen bij Moi Beauty. Pak nu ongewenste haargroei aan, veilig, snel en effectief! Bij een verzorgd uiterlijk hoort geen haargroei op ongewenste plekken. Je wil een uiterlijk waarmee je voor de dag kunt komen, dus het is wel zo fijn om verlost te worden van overtollige haargroei op plekken waar je deze liever niet hebt. Definitief ontharen is dan een uitstekende oplossing voor vrouwen. Haren op bijvoorbeeld de bovenlip of onder de oksels kunnen permanent verwijderd worden middels verschillende technieken. Moïbeauty biedt definitief ontharen voor vrouwen door vrouwen aan. 

Ga overtollig haargroei tegen met de meest comfortabele laserbehandeling met de Diode ICE laser triple wave. De Triple UltraWave Diode Laser combineert namelijk de ICE-technologie samen met 3 golflengten voor het mooiste resultaat. Alexandrite 755nm: om licht en dun haar aan te pakken. Vervolgens de diodelaser 808m: de meest effectieve golflengte voor donker haar. Als laatste de ND:YAG laser 1064nm: voor donker en bij donkere huidtypen.

Elke huidtype en haartype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Moi  Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op. Als je nog niet welke behandeling het beste bij jou past, boek dan een  consult met gratis 1 oksel laseren om te kijken of dit een behandeling is die bij jou past.

Deze laser behandeling is de ultieme krachtigste laser die alles kan hiermee de krachtigste Diodelaser in zijn soort en behoort tot de Power diode lasers. De lasers zijn ontworpen voor haarreductieTot 90% minder haargroei met de meest comfortabele en veilige laserbehandeling: 

Met de Triple Wave Diode Laser kunnenwe zelfs een zomers gebruinde huid zonder problemen behandelen.

De Ice techniek in het kopstuk zorgt vooreen ijskoude koeling gedurende de behandeling met de Diodelaser. Deze koeling zorgt ervoor dat de haarfollikels nagenoeg pijnloos de krachtige laserstralen kunnen absorberen zonder hier enig ongemak van te ondervinden

Triple Wave bestaat uit de SHR techniek, deze methode zorgt enerzijds voor een vrijwel pijnloze behandeling en anderzijds zorgt het voor een veilige behandeling van je huid. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. De gepatenteerde en innovatieve techniek zorgt voor een zeer krachtige straal die op 3 dieptes in je huid energie naar het haarzakje brengt.  Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren.

Zowel de oppervlakkige als middeldiepeen diep gelegen haren worden aangepakt, waardoor de kans op vernietiging van de haarzakjes groter is dan met een laser die slechts één golflengte bereikt. Het haar komt nu niet meer terug. Onze apparaten beschikken over het FDA-keurmerk 

Zorg dat je op de dag van de behandeling het te behandelen gebied geschoren en schoon is. Scheer het te behandelen gebied het liefst de avond voor de behandeling.

Geef belangrijke informatie over je  gezondheid en/of medicijngebruik altijd door aan jouw behandelaar. Veranderingen in je medicijngebruik kunnen van invloed zijn op je laserbehandeling.

Gebruik geen lotion, crème  of bodylotion  op het te behandelen gebied op de dag van de behandeling. Verwijder je make-up bij een behandeling in het gezicht. Uiteraard kunnen wij ook  voor jou zorgvuldig je make-up verwijderen.

Tot 14 dagen voor de behandeling geengebruik te maken van de zonnebank en/of zelfbruiner in het te behandelen gebied. Ook het langdurig blootstellen aan UV- straling (zonnen) raden we af.

Gemiddeld heb je 8 tot 10 laserbehandelingen nodig, waar steeds 4 tot 6 weken tussen zitten. We behandelen je volgens een op maat gemaakt behandelplan. Iedere huid is anders, dus we passen onze technieken en methode aan op jouw specifieke situatie.Je krijgt bij je consult nog eens een gratis proefbehandeling! 

 

Je zal lekker liggen tijdens de behandeling en krijgt een beschermende bril van ons op.

Alvorens we beginnen met de behandeling reinigen we de huid controleren we het  te behandelgebied op bijzonder heden. Vervolgens  tekenen we, als het nodig,  is de vlakken af waar we gaan laseren. Dit zijn kleine vlakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm zodat we geen plek missen. 

Dan brengen we een speciale, verkoelende gel aan die voor een goede geleiding zal zorgen.

Tijdens het laseren volgen we het op maat gemaakte behandelplan en voeren we de bijbehorende lasertechnieken uit. 

Na de behandeling verwijderen we direct de gel en reinigen en controleren  we jouw huid. Vervolgens brengen we in overleg een verzachtende Aloë vera-gel. Onze specialisten zullen je precies vertellen waar je de komende tijd rekening mee moet houden. Het behandelde gebied mag je zo vaak scheren als jij wilt. Na de behandeling is het belangrijk dat je tot 14 dagen na de laserbehandeling geen gebruik te maken van de zonnebank en/of het behandelde gebied langdurig bloot te stellen aan UV-straling (zonnen. We adviseren je om 48 uur na je laserbehandeling geen gebruik te maken van zwembaden,sauna, de huid te  scrubben of harsen

Moï Beauty werkt met

Lycon Precision Waxing
Lycon voor de ultieme Brazilian waxen en gezicht. De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.

Onze klanten verdienen de beste behandeling. Net als onze brow babes, die dagelijks zoveel prachtige vrouwen onder handen nemen. Daarom hebben we hoogwaardige producten ontwikkeld. 

Dyotics
Dyotics Brow Henna is gemaakt van de beste henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid. Tot wel 14 dagen. Zodat je extra lang van jouw prachtige brows kunnen genieten.

Longer Succes with Henna that Lasts!

Refectocil
Één blik zegt meer dan duizend woorden. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht en geeft je een mooie uitdrukking! Met de populaire wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van de wenkbrauwen en wimpers.
White Smile Factory
Wij zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden en kunnen je daarom ook altijd resultaat garanderen. Wat onze werkwijze extra uniek maakt? We bleken uiteraard alleen met onze unieke White Smile Factory Non-peroxide bleek gel. Hiermee hebben we een unieke formule, uit natuurlijke ingrediënten, waarbij het bleken van je tanden niet schadelijk is.

Lashes & Brows

Laser Ontharen

Brazilian Waxing

Tanden Bleken

Pedicure & Manicure

  • Verantwoord Moi Beauty streeft naar een verantwoorde en efficiënte manier om op een natuurlijke wijze beauty behandelingen uit te voeren.
  • Professioneel Ons getrainde personeel werkt uitsluitend met de beste producten om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​
  • Service Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.
Chat openen
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Boek via WhatsApp