Lash & Brow behandelingen

Professionele Wimper- en wenkbrauw styling in Groningen. Bij Beautysalon Moï Beauty in Groningen ben je aan het juiste adres voor prachtige wimpers en wenkbrauwen. Je kunt er onder andere terecht voor een wimper- of browlift, maar ook voor henna brows.

Bij Moï Beauty ben je aan het juiste adres voor een professionele wenkbrauwbehandeling in Groningen. We begrijpen als geen ander dat ieder persoon uniek is en zullen voor de start van elke behandeling, eerst naar je gezicht en naar de natuurlijke wenkbrauwvorm kijken. We bespreken je wensen, zodat wij de shape kunnen bepalen die het beste bij je gezicht past en je natuurlijke schoonheid doet stralen. Wij zijn pas gelukkig, als jij met prachtige wenkbrauwen en/of wimpers stralend naar huis gaat.  Daarom streven we altijd en alleen naar het beste resultaat voor onze klanten. Daar nemen we alle tijd voor, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

Henna brows

Met Henna Brows creëren we een hele strakke en vollere wenkbrauw; dit komt doordat we ook de huid mee verven. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat browmake-up niet meer nodig is.

Hennabrows zijn er in verschillende kleuren van licht ash blond tot donkerbruin en naturel zwart. Voor elke brow een passende kleur naar wens!

Verven lashes & brows

De wimpers en de wenkbrauwen kunnen geverfd worden voor een wat intenser effect met verschillende kleuren voor de wenkbrauwen en wimpers. De verf blijft ongeveer 4-5 weken zitten. Voor professionele Wimper- en wenkbrauw styling in Groningen ga je naar Moï Beauty!

Lash Volume Lift, LVL

Lash Volume Lift is de behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimper extensions. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

De Lash Volume Lift behandeling duurt gemiddeld 1 uur,  het beschadigt de natuurlijke wimpers niet en geeft een geweldig resultaat dat ongeveer 6-8 weken zichtbaar blijft.

Het revolutionaire TUBE-SYSTEEM van Perfect Eyelash maakt de LVL, als enige ter wereld, een innovatief systeem met tal van voordelen:

  • Hygiënischer
  • Gebruiksvriendelijk
  • Krachtiger
  • Verbeterde formule
  • Tijdsbesparend 

Moï Beauty werkt met

Lycon Precision Waxing
Lycon voor de ultieme Brazilian waxen en gezicht. De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.
Dyotics
Dyotics Brow Henna is gemaakt van de beste henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid. Tot wel 14 dagen. Zodat je extra lang van jouw prachtige brows kunnen genieten.
Refectocil
Één blik zegt meer dan duizend woorden. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht en geeft je een mooie uitdrukking! Met de populaire wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van de wenkbrauwen en wimpers.
White Smile Factory
Wij zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden en kunnen je daarom ook altijd resultaat garanderen. Wat onze werkwijze extra uniek maakt? We bleken uiteraard alleen met onze unieke White Smile Factory Non-peroxide bleek gel. Hiermee hebben we een unieke formule, uit natuurlijke ingrediënten, waarbij het bleken van je tanden niet schadelijk is.

Lashes & Brows

Laser Ontharen

Brazilian Waxing

Tanden Bleken

Pedicure & Manicure

  • Verantwoord Moi Beauty streeft naar een verantwoorde en efficiënte manier om op een natuurlijke wijze beauty behandelingen uit te voeren.
  • Professioneel Ons getrainde personeel werkt uitsluitend met de beste producten om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​
  • Service Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.
Chat openen
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Boek via WhatsApp